Kyläkirje 1/2022

Kyläkirje 1/2022

Hyvää alkanutta vuotta  Nisulan kylän asukkaat ja kyläseuran jäsenet! 

Kyläseurakin alkaa pikkuhiljaa virittelemään toimintaa, kun koronarajoituksia aletaan purkamaan helmikuun puolivälin jälkeen. 

Lumisen talven johdosta ainakin hiihtäminen on onnistunut ja Toivolan pellon loistavilla laduilla, myös villasukkakävelijät on huomioitu omalla kaistalla hiihtoladun vierellä. 

Toivotaan, että hiihtokelit jatkuisivat vielä keväthangillakin! 

Viime kevään vuosikokouksessa päätettiin vuoden 2022 jäsenmaksuksi  edelleen 10 euroa/hlö tai 25 euroa perhe, kannattajajäsenmaksu 30 euroa. Jäsenmaksun voi maksaa käteisellä rahastonhoitaja Saara Rantaselle tai tilille FI 46 5242 5220 0046 14, viitteenä 1300. Viitenumeron käyttäminen on suositeltavaa, sillä pankin kulutkin ovat kasvaneet ja viitesiirto on meille edullisempi kuin viesti. Jäsenmaksuja on jo jonkin verran tullutkin kyläseuran tilille, kiitokset. Jäsenmaksun maksamalla tuet kyläseuran toimintaa, olet meille tärkeä! 

Nisulan kyläseuran facebook pidetään ajan tasalla ja sivuja seurataan ahkerasti. 

Henna Järvenpää ja Kirsi Ilmonen vastaavat facebook sivujen päivityksistä. 

Kylätalo on loistokunnossa kaikin puolin esimerkiksi juhlien järjestämiseen ja kokousten pitämiseen. Kyläseuran johtokunta järjestää mahdollisuuksien mukaan kokouskahvituksia edullisesti talkootyönä ja näin saadut varat käytetään kyläseuran toimintaan. 

Varapuheenjohtaja Sari Ilmonen huolehtii kylätalon varauksista ja hän vastaa kyläkännykkään lähetettyihin viesteihin ja puheluihin p. 040 758 2749 ( työajan jälkeen). 

Kaikista kokouksista ja tilaisuuksista on sovittava etukäteen varapuheenjohtajan kanssa ja tilat pitää joko itse siivota tilaisuuksien jälkeen tai tilata palvelu kyläseuralta. 

Kylätalon pönttöuunit ovat hyvässä kunnossa ja meillä on onneksi muutama vapaaehtoinen lämmittäjä, mutta lämmitysrinkiin mahtuu vielä jos haluat mukaan kyläseuran talkoisiin. Ota siis rohkeasti yhteyttä! 

Kyläseuralla on myynnissä vihreitä ja mustia Nisula tuubihuiveja, edulliseen 5 euron hintaan sekä Teeleidin vihreää teetä karpalolla ja kermakaramellilla sekä musta teetä mustikalla, mansikalla, vadelmalla ja punaherukalla maustettuna. Tee maksaa 6 €/pkt , 15 €/3 pkt. Tuotteiden tilaukset voit tehdä facebook viestillä, sähköpostilla tai kyläkännykästä. 

Kyläkirjasto on auki maanantaisin jumppailtana klo 18.30 -19.15 

Puulan seutuopiston jumppaa ohjaa maanantaisin klo 18.30 Annikki Lehto. 

Tulevia tapahtumia: 

Nisuhiihto la 19.2. klo 13-15 Toivolan pellolla. Hiihto-/kävelymatkan pituuden ja ajan saa itse päättää, kaikki reippailijat palkitaan Nisulan nisupullalla ja kuumalla mehulla! Makkaranpaistomahdollisuus, ota omat makkarat mukaan! 

Eli kyseessä on rento ulkoilutapahtuma koronarajoitukset huomioiden. Tervetuloa tapahtumaan terveenä! 

Mikäli koronarajoitukset sallivat, jatkuu Soppaa ja seurustelua tapahtuma yhdessä kunnan ja seurakunnan kanssa, seuraava kokoontuminen on ma 14.3 klo 11

-Mahdollisesti myös perinteinen toisen pääsiäispäivän pääsiäiskirkko järjestetään kylätalolla 18.4. yhdessä Toivakan seurakunnan kanssa. 

Upea kylätalomme täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja toivomme, että pääsemme juhlistamaan sitä erilaisilla tapahtumilla. Mielellämme otamme ideoita ja toiveita vastaan, miten voisimme juhlavuotta juhlia. Ota reilusti yhteyttä meihin johtokunnan jäseniin! 

-Ilmoitamme kaikista tapahtumista tarkemmin lähempänä ajankohtaa kylän ilmoitustaululla ja/tai Paikallisuutiset lehdessä sekä kyläseuran facebook ja nettisivuilla. 

Ota yhteyttä: 

Sähköpostilla puheenjohtaja annikki.lehto1@gmail.com , sihteeri kirsi.ilmonen@live.com 

tai kyläkännykkä 040 758 2749,  Sari Ilmonen,varapuheenjohtaja 

Kyläseuran johtokunnassa toimivat 2022 jäsen/varajäsen                   

Annikki Lehto,puheenjohtaja 0400 227666/Rauni Nalli
Kirsi Ilmonen, sihteeri 040 5234599/Jouko Vanhatalo 
Saara Rantanen, rahastonhoitaja 044 0308446/Galina Tillanen 
Henna Järvenpää 040 7445336/Leena Ilmonen 
Sari Ilmonen, varapuheenjohtaja 040- 5317638/Tarja Tervonen 
Jorma Lehtonen 0400- 406351/Marika Rantanen 

Toivomme kaikkia kyläläisiä, mökkiläisiä  ja kyläseuran jäseniä mukaan toimintaan, jäsenmaksun maksamalla tuet toimintaamme 🙂 

Hyvää talven jatkoa kaikille ja ennenkaikkea terveyttä! 

Annikki Lehto, puheenjohtaja